Nieuwigheden bij Acta Vastgoed

Allereerst wensen we u onze beste wensen over te maken voor het nieuwe jaar!

Elke dag werken we met een positieve spirit verder aan de uitbouw van onze professionele dienstverlening. Aan het begin van 2015 zijn we trots heel wat uitzonderlijke nieuwigheden voor te stellen die de verkoop en verhuur van uw pand zullen stimuleren:

NIEUWE WEBSITE
We lanceerden eerder deze week een volledige nieuwe website, deze is nu 100% responsive. Dit wil zeggen dat er een perfecte weergave wordt gegarandeerd op elk toestel. Van smartphone, tablet tot desktop wordt uw pand steeds perfect in beeld gebracht.

ONLINE BIEDING
Als enige in België krijgen kandidaat - kopers vanaf heden de mogelijkheid om rechtstreeks een bindende bieding te formuleren via de detailpagina van een pand rechtstreeks op onze website. Dit uniek systeem werkt drempelverlagend en is uiterst efficiënt.
 
AUTOMATISCH SMS SYSTEEM
Bij elk bezoek krijgt de kandidaat één uur op voorhand automatisch een SMS met een herinnering. Ook u als eigenaar-verkoper krijgt op hetzelfde ogenblik een sms-bericht met de melding dat een bezoek werd ingepland. Zo bent u steeds up-to-date van alle bezoeken!

EIGENAARSLOGIN
Via persoonlijke inloggegevens heeft u 24 op 7 toegang tot de status van uw dossier(s). Op deze manier kan u eenvoudig, wanneer het u zelf best past, online de door ons ondernomen acties opvolgen. Klik hiervoor op de knop 'Eigenaarslogin' bovenaan op deze website.

INTEGRATIE SOCIALE MEDIA 
Via ons nieuwe software platform worden alle panden op de beste tijdstippen (tussen 19h en 22h) automatisch gepubliceerd op Facebook en Twitter. Tevens is er een uitgewerkte aanbod-applicatie op onze Facebook pagina dat alle panden schitterend weergeeft. Alle gegenereerde leads worden opgenomen in onze database. Ga zeker een kijkje nemen op Facebook en 'Like' alvast onze pagina! Er worden regelmatig interessante artikels en weetjes over de vastgoedmarkt op gepubliceerd.

COMMUNICATIE EN LAY OUT
De communicatie met potentiële kandidaat-kopers werd grondig onder handen genomen. Voor elk pand wordt een brochure van vier pagina's opgemaakt en meegegeven met elke bezoeker. Ook de volledige elektronische communicatie kreeg een nieuwe lay out. 
 
WIJ ZIJN ALVAST KLAAR VOOR DE TOEKOMST!


terug
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]