Nieuw te koop: 60 topappartementen O'Duin

Heerlijk rustig en groen wonen vlakbij duinen & zee, op een zucht van het centrum van Oostende: maak kennis met O'Duin . Dit nieuwbouwproject bestaat uit 60 topappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, startend vanaf €169.000. Ontdek alles over dit unieke project via www.oduin.be en vraag vandaag nog de plannen & brochure aan.

Net op de rand van Oostende in de omgeving van het Onze-Lieve-Vrouw-Ter-Duinenkerkje vind je dit schitterend woonproject. Een tijdloos design met een doorgedreven aandacht voor jouw wooncomfort. We bouwen appartementen passend voor elke type van koper, gezin, bewoner tot investeerder.

Sfeervolle en tijdloze architectuur

Voor de architecturale invulling is samengewerkt met architectenbureau A1 Planning. Een kantoor dat kan terugvallen op een ruime ervaring in de bouw en ontwikkeling van appartementen aan de Belgische kust. De doelstelling is een totaalconcept waarbij de omgeving en de architectuur hand in hand gaan. Een functioneel en comfortabel appartement wordt zo verweven tot een harmonisch en esthetisch geheel waar leefkwaliteit centraal staat.

Tijdloze klasse

De tijdloze vormgeving wordt gebracht in een witte baksteenarchitectuur met stijlvolle bronzen accenten. Het gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen staat garant voor een exclusief wooncomfort aan zee. Grote glaspartijen brengen ‘buiten’ naar ‘binnen’ en mooie ‘living-outdoor’ terrassen zorgen dat elk woonappartement geniet van een onovertroffen ruimtegevoel.
 

>> Benieuwd naar de plannen en prijzen? Vraag hier alle info aan.


terug
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]