Lancering nieuwbouwproject Pierre te Oostende

Betaalbare luxe nieuwbouw met zeezichten!
 
We stellen u met enige fierheid ons nieuwste gebouw voor, Residentie Pierre. De ligging werd met zorg uitgekozen en is op enkele passen van de zeedijk en het strand. De gevel, indeling en keuze der materialen van het gebouw is het resultaat van een samenwerking tussen de architect en ons bouwteam. Het stijgt uit boven de hedendaagse architectuur door een samenspel van strakke lijnen en het gebruik van natuurmaterialen. Dit alles met het oog op ruimtelijkheid en leefcomfort.

Residentie Pierre is gelegen op de hoek van de Troonstraat en de Aartshertogstraat, uitkijkend over de Troonstraat op het meest centrale deel van de Zeedijk. Mariakerke, deelgemeente van Oostende, is steeds de familietrekpleister bij uitstek geweest aan de Middenkust. De voordelen van een stad met de charme van een kleinschalige badplaats. Strand en zeedijk binnen handbereik en talloze winkels, restaurants en een supermarkt in de onmiddellijke omgeving.

De volledige buurt, in de rechthoek Zeedijk – Northlaan – Nieuwpoortsesteenweg en Aartshertogstraat bruist het van de activiteit, winter en zomer. Dat Mariakerke naast een badplaats ook de woonplaats is van vele Oostendenaars en zogenaamde ‘aangespoelden’ is niet toevalig. De deelgemeente heeft een zeer aangenaam leefklimaat en publiek.

Het gebouw bestaat uit een gelijkvloers niveau met daarboven vier volwaardige verdiepingen en een dakappartement. Het gelijkvloers herbergt een inrit met automatische sectionaalpoort uitgevend op drie garageboxen. Tevens is er een vuilnisberging, grote fietsenberging, ruime inkomhal en lift en een één slaapkamerappartement.

De verdiepingen één tot en met vier bestaan telkens uit twee grote twee-slaapkamerappartementen Met leefterrassen
aan voor- en achterzijde. Kroon op het gebouw is het lichtrijke dakappartement met leefterras en prachtige zichten. Alle appartement genieten van zeezichten en een open zicht langs en over de Troonstraat. Ook de terrassen aan de achterkant hebben geen directe inkijk. 

Typische voor deze residentie is dat alle appartementen ruim zijn opgevat, de oppervlaktes van de twee slaapkamerappartementen varieert van 102m² naar 108m². Het dakappartement heeft een bruto oppervlakte van 205,5m² en is daarmee de kroon op het gebouw. Tel daarbij demogelijkheid tot aankoop van een inpandige garagebox en het woonplaatje is compleet.

Vraag tevens een bezoek van ons modelappartement!
 
Ontdek hier het project. Liever een vrijblijvend gesprek of informatiepakket? Contacteer ons via 059 80 00 04 of info@actavastgoed.be


terug
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]