Interview Nicolas Van Ravels in Logic-Immo

Nicolas van Ravels ziet Oostende uitgroeien tot een volwaardige centrumstad maar dan aan zee met de gezelligheid en atmosfeer van een klassieke kustbadplaats. “De sfeer in onze stad, winter én zomer, onder impuls van het cultuuraanbod en straffe inspanningen van de dienst toerisme, is uniek. Oostende slaagt erin zijn authenticiteit en gezelligheid als kuststad te behouden en te versterken. Er wordt veel gebouwd om tegemoet te komen aan de grote belangstelling, maar ik wil wel onderstrepen dat er meer dan ooit omzichtig wordt omgegaan met de goede ruimtelijke ordening en het bieden van toekomstperspectief aan de stad en haar toekomstige bewoners. Nieuwe projecten houden rekening met open ruimte, groene inbreiding en de mix van woningen en appartementen in elke prijscategorie. Een pluim aan het stadsbestuur voor het voeren van een strikt vergunningsbeleid met visie is dan ook op zijn plaats."

Download het volledige artikel via onderstaande link. Wil je zelf kopen of verkopen in Oostende? Contacteer ons snel via info@actavastgoed.be of 059 80 00 04.

  

>> Interview Nicolas Van Ravels in Logic-Immo

terug
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]