Black Friday actie: gratis EPC

Vraag je van 25 november 2019 t.e.m. 1 december 2019 een gratis schatting/advies aan, en beslis je nadien je woning of appartement te verkopen met Acta Vastgoed? Dan zorgen wij voor de gratis (ter waarde van €250) opmaak van het energieprestatiecertificaat / EPC.

Een EPC is verplicht bij de verkoop van het geheel van een woning, appartement, studio ... in volle eigendom. Er moet een geldig EPC aanwezig zijn van zodra de wooneenheid te koop wordt aangeboden tot en met de datum van het verlijden van de notariële akte of de ondertekening van de huurovereenkomst. Wanneer het EPC tijdens deze periode vervalt, moet er dus een nieuw EPC opgemaakt worden. De notaris is verplicht na te gaan of er een geldig EPC aanwezig is bij de ondertekening van de akte. 

Vraag nu jouw gratis schatting aan bij Andy of Steven.


Voorwaarden

Aanbieding geldig bij schattingsaanvragen van 25 november 2019 t.e.m. 1 december 2019. Indien de aanvrager beslist het pand na schatting te koop aan te bieden met Acta Vastgoed en er op basis van deze overeenkomst een effectieve verkoop plaatsvindt, verbindt Acta Vastgoed zich ertoe bij kostenafrekening een korting toe te passen ter waarde van €250 (overeenstemmend de kostprijs van opmaak van het EPC).


 


terug
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]