Unieke actie voor verkopers: verkoop in 2021 en win de commissie terug!

Denk je erover na om je huis of appartement te verkopen? Alles start met het bepalen van een correcte en realistische verkoopprijs. Want laat ons eerlijk zijn: je wil vlot & betrouwbaar verkopen, maar op het einde van de rit wil je ook zoveel mogelijk geld overhouden. Helemaal logisch vinden wij. Daarom geven we iedereen die in 2021  een woning of appartement verkoopt met Acta Vastgoed de kans om de commissie terug te winnen. Geen reisje of bon om te winnen, geen fles champagne of een vaag tegoed … maar een pure en heldere actie!

Elke particulier die dit jaar zijn woning of appartement verkoopt met Acta Vastgoed, neemt automatisch deel aan de actie. Ook de verkopen die we al realiseerden sinds 1 januari 2021 komen in aanmerking. Op 31 december 2021 trekt een onschuldige hand een winnaar uit alle verkopers die in aanmerking kwamen. De winnaar ontvangt vervolgens een terugbetaling van het makelaarsloon, met een maximum van 6.050 euro inclusief btw.

Via 059 80 00 04 of www.actavastgoed.be/gratisschatting kan je gratis een betrouwbare en onderbouwde schatting aanvragen. Vervolgens bespreken we de waardebepaling, de beste, effectieve verkoopprijs en de verkoopmogelijkheden van de woning.

Zorgeloos verkopen aan de beste prijs

Als makelaar is het ons doel om verkopers hun woning vlot en zonder zorgen te laten verkopen aan de beste prijs. Alle administratieve en juridische rompslomp nemen we in handen. We helpen jou de woning te bekijken vanuit de blik van potentiële kopers. Wat zijn de echte troeven van het pand en de buurt? Waar zijn kopers exact naar op zoek, en wat betekent dat voor jouw woning?

Daarnaast zorgt Acta Vastgoed voor een waterdicht verkoopdossier met alle attesten, keuringen, certificaten, verplichte opzoekingen etc. Veel particuliere verkopen zijn immers niet rechtsgeldig door een gebrek aan documenten of duidelijke omschrijving. Lees hier meer over onze aanpak.

Vraag een gratis schatting aan

Wil jij genieten van onze expertise en ervaring, én kans maken om jouw commissie terug te winnen? Vraag gratis en vrijblijvend een schatting aan, die jou in staat stelt om een goed geïnformeerde beslissing te maken.

 

Wedstrijdregelement

Download hier het wedstrijdreglement. Heb je extra vragen? Aarzel niet en stuur een mailtje of bel ons op!