Opportuniteit voor wie dit jaar wil verkopen

Denk je er al even over na om je huis of appartement te verkopen? Dan is het nu misschien het ideale moment! "Enerzijds is de vraag naar woningen groter dan het aanbod, anderzijds kan je nu genieten van de unieke actie waarbij we één verkoper dit jaar het makelaarsloon terugschenken", vertelt Nicolas van Ravels, zaakvoerder Acta Vastgoed. In Het Nieuwsblad kon je er deze week alles over lezen. 

"Acta Vastgoed pakt uit met een opvallende stunt: het Oostendse vastgoedkantoor schenkt een verkoper het makelaarsloon terug", kon je online en in de regionale editie van Het Nieuwsblad lezen. "Als je van plan was om je huis in de nabije toekomst te verkopen, dan hoef je dat niet langer uit te stellen."

Grote rush

Het voorbije jaar zag Acta Vastgoed een grote rush op woningen en appartementen. “En daar heeft het coronavirus alles mee te maken”, vertelt zaakvoerder Nicolas van Ravels. “Waar aanvankelijk werd gedacht dat de huizenmarkt zou instorten, bleek het coronavirus een averechts effect te hebben. Mensen waren opeens op zoek naar levenskwaliteit omdat ze heel lang in hun ‘kot’ moesten blijven. Opeens was een tuin of een groot terras van het allergrootste belang. Panden moesten daarnaast veel ruimte bieden. Door die grote vraag is het aanbod vandaag beperkter geworden. Dat was dan ook het enige positieve aan de hele crisis.”

Dat zorgt voor opportuniteiten voor wie zijn woning of appartement dit jaar nog wil verkopen. Via een opvallende actie wil Acta Vastgoed mensen overtuigen om hun huis te verkopen om zo aan de grote vraag van kopers tegemoet te komen. “Er zijn regelmatig wel wat acties in de sector. Meestal maak je dan kans op een etentje, een weekendje weg of misschien wel een reis. Wij willen nog een stap verder gaan omdat het voor heel wat mensen meestal daar niet om draait”, aldus de zaakvoerder.

Tot 6.000 euro

“Het is ons doel om woningen en appartementen vlot te verkopen aan de beste prijs. We nemen daarbij alle juridische en administratieve rompslomp in handen. Daar hangt een makelaarsloon aan vast. Wie zijn huis dit jaar nog verkoopt via ons vastgoedkantoor, maakt kans om het volledige makelaarsloon – met een plafond van 6.000 euro – terug te winnen. Het komt erop neer dat onze klanten dan gratis een beroep kunnen doen op onze expertise, kanalen en netwerk.”
 

> Check alle details rond de actie

> Vraag gratis een schatting & advies aan 

_____


Bron artikel / Foto: Jeffrey Roos - Nieuwsblad.be