Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 5 slaapkamers en zonnige tuin in Stene!

Deze woning heeft de volgende indeling:

- Op de gelijkvloerse verdieping is er de inkomhal met toegang tot de woonkamer. De woonkamer bestaat uit een zit- en eethoek. Aansluitend de woonkamer bevindt zich de keuken die geïnstalleerd is met een dubbele spoelbak, keramische kookplaat, oven en dampkap. Achteraan de keuken is er de garage met de stookplaats met aansluiting voor de wasmachine en droogkast. De grote tuin is zonnig georiënteerd voorzien van een terras.

- Op de eerste verdieping zijn er vier volwaardige slaapkamers en een vernieuwde badkamer. De badkamer bestaat uit een lavabo met spiegel- en onderkasten, een toilet en een inloopdouche.

- op de tweede verdieping (zolderverdieping) is er een vijfde slaapkamer en een extra ruimte die kan dienen als bureauruimte of dressing.

Elektrische keuring conform het AREI!

Aarzel niet om deze uitzonderlijke woning te komen bezichtigen en maak vrijblijvend een afspraak met ons kantoor. Om een afspraak ter plaatse te maken dan kan u ons steeds contacteren via de website of svdw@actavastgoed.be


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]