Foto 1/16
Foto 2/16
Foto 3/16
Foto 4/16
Foto 5/16
Foto 6/16
Foto 7/16
Foto 8/16
Foto 9/16
Foto 10/16
Foto 11/16
Foto 12/16
Foto 13/16
Foto 14/16
Foto 15/16
Foto 16/16

Omschrijving

Gerenoveerde gezinswoning met vier slaapkamers en zonnige tuin nabij het centrum van Oostende

*KIJKDAG* Graag nodigen wij je uit op onze kijkdag op afspraak op zondag 18 april vanaf 10 uur. Boek jouw bezoekmoment in via 059 80 00 04 of mail svdw@actavastgoed.be.
---

Volledige gerenoveerde en instapklare rijwoning met vier slaapkamers. Deze woning is gerenoveerd in 2005 en is als volgt ingedeeld:

- Op de gelijkvloerse verdieping: inkomhal met glazen deur naar de woonkamer. De glazen deur leidt tot de lichtrijke woonkamer met zithoek en eetplaats. De open keuken met eiland is volledig geïnstalleerd en voorzien van een gasbekken, dampkap, vaatwasmachine, oven, koelkast en een dubbele spoelbak. De keuken met extra eetplaats grenst aan het schuifraam met toegang tot de tuin. De zonnige tuin is georiënteerd in het Zuidwesten en kan bereikt worden via de veranda of de kelder. De tuin met tuinberging is netjes aangelegd. Via de trap kan men naar de kelder waar er tevens toegang is tot de tuin. Deze wordt gebruikt als stockage/berging en wasplaats (aansluiting wasmachine en droogkast). In de gang is er een gastentoilet aanwezig.

- Op de tussenverdieping is er de volledige betegelde badkamer met toilet, ligbad met douchefunctie, dubbele lavabo met spiegel- en onderkasten.

- Op de eerste verdieping zijn er twee volwaardige slaapkamers belegd met laminaat.

- Op de tweede verdieping zijn er nog twee volwaardige slaapkamers belegd met laminaat.

Zeer gunstige EPC waarde en elektrische installatie conform het AREI!

Mogelijkheid tot het aankopen van een gesloten garagebox voor 29.000 euro. Deze garagebox is gelegen in dezelfde straat, aan de overzijde van de woning.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]