Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

Instapklare handelszaak in nieuwbouwresidentie, zeer commerciële ligging!

Ruime en nieuwe handelszaak op het gelijkvloers en eerste verdieping op centrale ligging in Oostende! Luxe inrichting door interieurarchitect.

De handelsruimte is als volgt ingedeeld:

- Op de gelijkvloerse verdieping: de inkomdeur met aansluitend het onthaal. Deze is voorzien van een bureauruimte met ingemaakte kasten en nageltafel. Het kapsalon bestaat uit momenteel twee wastafels met daarnaast vijf kappersstoelen. Achteraan het salon is er een kitchenette met ingemaakte kasten. De vloer is belegd met parkettegel. In het plafond zijn er ingebouwde spots en boxen geïnstalleerd.

- Op de eerste verdieping is de schoonheidsafdeling, waarbij er twee behandelingsruimtes zijn. Daarnaast is er de kitchenette/wasplaats met aansluiting voor de wasmachine. Eventueel in te richten als appartement.

Overname meubilair is mogelijk! Unieke en instapklare opportuniteit in Oostende! Verwarming en koeling op airconditioning.

Om een afspraak ter plaatse te maken dan kan u ons steeds contacteren via 059 80 00 04 of svdw@actavastgoed.be


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]