Foto 1/8
Foto 2/8
Foto 3/8
Foto 4/8
Foto 5/8
Foto 6/8
Foto 7/8
Foto 8/8

Omschrijving

Unieke burgerwoning op absolute toplocatie, open zichten op duinen en zee!

Uitzonderlijk aanbod te Mariakerke/Oostende. Villa Romulus.Het pand is gelegen op één van Oostende's mooiste liggingen. Dit was alvast de favoriete spot van kunstschilder James Ensor! De perfecte uitvalsbasis dichtbij winkels, shopping, scholen en restaurants. Te voet of met de fiets overal dichtbij maar toch op een rustige locatie.

Wonen of verblijven op deze idyllische toplocatie met open zichten op het natuurgebied, de beschermde duinengordel én de zee? Dit te renoveren herenhuis biedt alle mogelijkheden. Ze leent zich tevens perfect voor de inrichting als vakantiewoning, B&B of praktijkruimte met klasse. Zeer zonnige zuidwest oriëntatie!Villa Romulus, heeft een perceeloppervlakte van 135m² en een totale bruikbare vloeroppervlakte van 281m². Indeling als volgt: volledige sous-sol verdieping, gelijkvloers met grote woonruimte, overdekt terras met prachtige zichten vooraan, tuin van 74m², eerste, tweede en dakverdieping telkens slaapkamers en woonruimtes met vooraan open zichten op natuur, duinen en zee.

Een absolute topligging en een gigantisch potentieel maken dit pand een must - see aan onze Belgische kust.

Vraag nu vrijblijvend uw bezoek ter plaatse!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]