Foto 1/13
Foto 2/13
Foto 3/13
Foto 4/13
Foto 5/13
Foto 6/13
Foto 7/13
Foto 8/13
Foto 9/13
Foto 10/13
Foto 11/13
Foto 12/13
Foto 13/13

Omschrijving

Prachtig appartement met 2 slaapkamers op uitstekende ligging!

Luxe gerenoveerd en uiterst kwalitatief afgewerkt 2-slaapkamerappartement, gelegen om de hoek van het beste stuk Zeedijk, het Casino en het Lepoldpark te Oostende! Perfecte locatie om uw ideale vakantie aan zee door te brengen! Tevens is het pand zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Van a tot z gerenoveerd met kwalitatieve materialen.

Volledig bemeubeld!

Het appartement heeft een complete make - over ondergaan. De woonkamer geniet van een kwaliteitsvolle tegelvloerdie zich over het ganse appartement uitstrekt , de woonkamer geeft uit op een zonnig balkon met zijdelings zeezicht. Luxe maatkeuken voorzien van alle toestellen (combi-oven, keramische kookplaat, telescopische dampkap, koelkast met diepvriesvakje, vaatwas). Ingemaakte kasten met voldoende pottenlades zijn aanwezig. De luxe badkamer is betegeld tot aan het plafond met een prachtige, moderne faience. Inloopdouche voorzien in dezelfde materialen. Handdoekdroger aanwezig. 2 slaapkamers achteraan en extra grote berging . Apart toilet met ingemaakte maatkast en een berging met aparte boiler en aansluiting wasmachine, alsook een privatieve kelderberging. De ramen vernieuwd in PVC ramen met super-isolerende beglazing. Alle leidingen, elektriciteit en dergelijk zijn nieuw!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]