Foto 1/8
Foto 2/8
Foto 3/8
Foto 4/8
Foto 5/8
Foto 6/8
Foto 7/8
Foto 8/8

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement aan het Leopoldpark!

Deze prachtige nieuwbouwresidentie "Charles" bevindt zich in de statische Euphrosina Beernaertstraat.

Dit gebouw bevindt zich pal in 't centrum van Oostende, op wandelafstand van het station, het strand, winkels, restaurants... Kortom: de ideale uitvalsbasis om ten volle van de Koningin der Badsteden te kunnen genieten!
Absolute troef is het open zicht over het Leopoldpark: een prachtig park waar men het hele jaar door kan wandelen en genieten van de natuur.

Met slechts zeven luxe-appartementen is deze residentie een kleinschalig gebouw waar men van absolute rust kan genieten.

Appartement gelegen op de vijfde verdieping met prachtig parkzicht.

Men komt het gebouw binnen in de gemeenschappelijke inkomhal, waarna men de individuele bergingen bereikt en gemeenschappelijke fietsenberging.

Vervolgens kan men het appartement zowel via lift als trap bereiken.

De appartementen bestaan uit een lichtrijke woonkamer aan de voorzijde van het gebouw met een ingerichte open keuken. Aansluitend is er een aparte bergingsruimte met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Aan de achterzijde van het gebouw bevinden zich de twee ruime slaapkamers (11,56 m² en 11,11 m²). De badkamer is uitgerust met douche en wastafel. Ten slotte is er een apart toilet aanwezig met wastafel.

Momenteel verhuurd, goede investering.

Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie over deze prachtige nieuwbouwresidentie.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]