Voorhavenlaan 61

8400 Oostende

De ligging in de Voorhavenlaan kan niet centraler in de authentieke Vuurtorenwijk in Oostende. Het project Eau’pex stelt het betaalbaar wonen in het hart van Oostende’s maritieme buurt voorop. Op wandelafstand van het strand aan de Oosteroever, en de tram geeft je volledige verbinding met de Kust. Door de talrijke winkeltjes en school op enkele meters van uw voordeur kan u - zonder vervoer - voldoen aan uw dagelijkse behoeften. Deze residentie ligt te midden van recreatief water, de haven en het strand. De spuikom, op slechts enkele stappen van uw voordeur, wordt al vele jaren gebruikt als recreatiegebied; je kan er aangename wandelingen maken en alle watersporters voelen zich daar thuis. Het is tevens een mooi biodivers gebied geworden door de eilanden die er gebouwd werden om vogelbroedplaatsen te creëren. Ook worden daar de enige echte “Ostendaise” oesters gekweekt.

LAATSTE DRIE APPARTEMENTEN TE KOOP!

Het project ‘Eaux-pex’ draagt bij aan de vernieuwing van de Vuurtorenwijk met een eenvoudige maar stijlvolle architectuur. De appartementen zijn zo opgebouwd dat ze echte woon- en leefappartementen zijn. Ze kunnen ingericht worden aan al uw noden en wensen, zodat u zich “thuis” kan voelen in deze woningen. Dit gebouw wordt ontwikkeld en van A-tot-Z gebouwd door het gerenommeerde bouwbedrijf Gebroeders Van Huele uit Oostende.

Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich twee gemakkelijke garageboxen, een ruime fietsenberging en handige extra bergingen voor de appartementen. Tevens wordt een mooi ingedeeld woonappartement met prachtige zuidoost gerichte stadstuin van maar liefst 58m² gebouwd. Op de eerste tot en met derde verdieping zijn telkens twee woonappartementen met leefterrassen en twee slaapkamers beschikbaar. Deze werden ruim ingetekend met oppervlaktes van 90 tem 111m²! De kroon op het gebouw zijn twee één-slaapkamer-appartementen van 76m² en 90m² met ontspannende terrassen.

Geniet nu van uw verlaging btw-tarief (6% ipv 21%) voor afbraak en heropbouw!

Wil je dit project, de plannen, prijzen en afwerking helemaal ontdekken? Vraag een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor! De koffie staat alvast klaar. Nu aantrekkelijke lanceringsvoorwaarden!

Vraagprijs | € 224 000

Algemeen

Adres:Voorhavenlaan 61
Oostende
Referentie:Eau'Pex
Vraagprijs:€ 224.000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Bewoonbare opp.:90 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021
Op verdieping:1
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:2 (11 m², 8 m²)
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:26 m², Woonkamer
Keuken:6 m², Open keuken, Ingericht met toestellen
Terras:6 m²

Goed om te weten

Raamwerk:Draai-/kiepramen, PVC
Beglazing:Dubbel
Elektriciteit:Conform het AREI
Verwarming:Aardgas
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Lift:Ja
Internet:Ja

Wettelijke informatie

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Oostende
Voorhavenlaan 61

Vraagprijs | € 224 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Oostende
Voorhavenlaan 61

Vraagprijs | € 224 000