Helaas, dit project is uitverkocht!

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Stene

De Druivenlaan in hartje Stene, dat is wonen in alle rust en privacy in een residentiële wijk dichtbij Oostende. Dit luxeproject situeert zich op een topligging, vlakbij de gezellige dorpskern met restaurants, scholen en het nieuwe natuurgebied De Tuinen van Stene. Dit 35 hectare grote gebied wordt uitgebouwd tot één van de belangrijkste nieuwe parken van Oostende en vormt een absolute meerwaarde.

De nabijheid van invalswegen en openbaar vervoer zorgen voor een perfecte bereikbaarheid. De vele fiets -en wandelpaden garanderen een makkelijke en aangename verbinding van én naar je nieuwe, warme thuis. Wie hier woont geniet van de perfecte combinatie tussen de nabijheid van het bruisende Oostende met al zijn faciliteiten en de rust van een mooie woonwijk. Welkom in The Vine.

Rustig én praktisch wonen

Het project, gebouwd rond een groene autoluwe speelstraat, werd doordacht vorm gegeven met oog voor wooncomfort, privacy en architectuur. Geniet van licht, ruimte en uitzicht in zowel je eigen woning, de tuin als de omgeving van de speelstraat, groenaanleg en de gezellige paden. Een partijtje voetballen of liever een boek lezen op de bank? The Vine is een plaats om te wonen, te leven en tot rust te komen.

Daarnaast werd aan alle praktische aspecten van je dagelijkse leven gedacht. Van het parkeren van twee wagens per woning, een fietsenstalling, poortjes van en naar de tuinen, een brievenbusensemble met een vak voor het leveren van pakjes tot een nette plaats voor de vuilnisophaling. Makkelijk toch?

Toparchitectuur, klaar voor de toekomst

Met The Vine combineert Corbeau Vastgoedontwikkeling tijdloze toparchitectuur met een doorgedreven aandacht voor wooncomfort. Op de zongerichte percelen bouwen we negen strakke woningen met telkens drie of vier slaapkamers. We benutten de breedte optimaal en creëren zo ruime gezinswoningen met natuurlijke lichtinval en een klassevolle uitstraling. Het samenspel van de klassieke lichte gevelsteen met strakke ramen, zwarte geveldetails, en de verspringende houten gevelbekleding zorgt voor een boeiend geheel waarbij elke woning zijn eigen accenten heeft.

De verschillende woningen, van gesloten tot half open bebouwing, spreken elke type van koper aan: van gezin tot koppel, van alleenstaande tot investeerder. De drie prachtige woonvarianten ontdekt u in het plannenboek. Alle woningen zijn energiezuinig (inclusief zonnepanelen!) en kenmerken zich door veel binnenruimte, een slimme en optimale planindeling, twee bergingen, grote slaapkamers met dressing en een mooie tuin met achterpoortje.

De afwerking van elke woning kiest u persoonlijk op basis van ons helder en hoogwaardig lastenboek. Naast de keuze uit luxematerialen is ook de service van onze klantenbegeleiding als persoonlijk aanspreekpunt inbegrepen.

We vertellen je graag alle details

Benieuwd? Maak snel een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor en ontvang het plannenboek, lastenboek en de prijzen! Wees er snel bij, slechts negen woningen! Mail ons op info@actavastgoed.be of geef een belletje op 059 80 00 04 .

Wat zijn jouw voorkeuren?

Panden onder dit project

Aantal slaapkamers

/

Opties

Type Ref. Opp. Tuin Slpk. Prijs
Geen resultaten
Woning Lot 1 180 m² 111 m² 4 Verkocht
Woning Lot 2 180 m² 50 m² 4 Verkocht
Woning Lot 3 150 m² 50 m² 3 Verkocht
Woning Lot 4 144 m² 50 m² 3 Verkocht
Woning Lot 5 144 m² 50 m² 3 Verkocht
Woning Lot 6 150 m² 85 m² 3 Verkocht
Woning Lot 7 145 m² 50 m² 3 Verkocht
Woning Lot 8 140 m² 56 m² 3 Verkocht
Woning Lot 9 145 m² 58 m² 3 Verkocht
Stene
Druivenlaan 25

Uitverkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Stene
Druivenlaan 25

Uitverkocht