Foto 1/18
Foto 2/18
Foto 3/18
Foto 4/18
Foto 5/18
Foto 6/18
Foto 7/18
Foto 8/18
Foto 9/18
Foto 10/18
Foto 11/18
Foto 12/18
Foto 13/18
Foto 14/18
Foto 15/18
Foto 16/18
Foto 17/18
Foto 18/18

Omschrijving

Tijdloze strakke woningen in een landelijk kader, hartje Eernegem centrum

Op zoek naar een tijdloze nieuwbouwwoning omgeven door het groen en toch vlakbij de dorpskern van het pittoreske Eernegem?

Deze nieuwe kleinschalige verkaveling van zes onovertroffen luxe woningen combineert tijdloze architectuur en wooncomfort met een landelijk karakter in een groene omgeving. Een oase van rust met het centrum van Eernegem om de hoek.

Deze energiezuinige halfopen woningen worden doordacht ingeplant in een verkeersluwe omgeving met voldoende parkeerruimte op eigen perceel en zonder compromis gekoppeld aan de nabijheid van invalswegen, openbaar vervoer, winkels, scholen, kinderopvang, kortom de perfecte uitvalsbasis voor uw gezin.

Elke woning geniet van een ruime inkom met een apart gastentoilet, ruime woonkamer met schuifraam die uitgeeft op de tuin, een open, volledig ingerichte keuken met eiland voorzien van alle toestellen en aansluitend een koele berging.
Op het verdiep vinden we 3 mooie ruime slaapkamers, een apart toilet en prachtige badkamer.

De ruime woningen op mooie grote percelen worden op maat afgewerkt op basis van een lastenboek van topkwaliteit en volgens de nieuwste normen die bijdragen aan uw woon- rust- en leefcomfort.

Graag meer informatie over het project? Een gratis infopakket in de bus? Of liever een vrijblijvend gesprek met alle info? Contacteer ons op 059 80 00 04 of info@actavastgoed.be. We maken graag tijd voor u, de koffie staat klaar!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]