VACATURE / CREATIEVE MARKETING WIZARD

WE ZIJN OP ZOEK NAAR EEN CREATIEVE MARKETING WIZARD. JOIN OUR TEAM!

Je bent een creatieveling die een passie heeft voor marketing en sociale media. Facebook en  Instagram, blogs en vlogs, SEA en SEO hebben voor jou weinig geheimen. Je spot de nieuwste trends en ziet meteen de mogelijkheden. Je hebt een passie voor de vastgoedmarkt en het spreekt je aan om je hierop te focussen. Je vind het heerlijk om in de markt te neuzen naar de meest innovatieve en frisse marketingacties die succesvol zijn of kunnen zijn. Het brengt je op ideeën om een nieuwe visueel aantrekkelijke campagne te lanceren. Je hebt de skills en commercieel inzicht om dit, samen met ons sales team, uit te werken. Natuurlijk ben je kritisch en benieuwd naar de resultaten en opvolging.  Je wordt happy van tevreden klanten, vind-ik-leuks, mensen bij elkaar brengen en meewerken aan hun woondromen.  Het is je doelstelling om samen met ons team te groeien en onze verkoop en projecten mee vorm te geven.

Ontwerpen en vormgeving zit in je DNA.  Van Photoshop tot Indesign, van fotografie tot video, van opmaak tot het schrijven van sprekende teksten of grappige oneliners, van ‘the big picture’ tot een leuk detail.  Je bent creatief bij het vormgeven van advertenties en posts en denkt mee naar leuke manieren om ons doelpubliek aan te spreken.  Voor het bereiken van je doelen ben je organisatorisch en communicatief sterk.

Je bent grafisch vormgever met een passie voor marketing of een creatieve marketeer/communicatiemanager met computer skills. Een bachelor diploma en ervaring zijn een plus maar geen must.

Meer weten? Klik hieronder voor de volledige vacature!

 

Download de vacature hier!

terug
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]