Je woning laten schatten? Dit mag je verwachten

Heb je concrete plannen om te verhuizen? Of wil je gewoon even alle mogelijkheden op een rij zetten en over concrete info beschikken? Dankzij een gratis schatting van Acta Vastgoed kom je exact te weten aan welke prijs je jouw huis of appartement kan verkopen. Ontdek hoe we te werk gaan.

1. Jouw aanvraag
Van zodra we jouw aanvraag voor een gratis schatting ontvangen hebben contacteren we je voor een bezoek. We polsen telefonisch al even naar enkele details, en verzamelen al info over de buurt en omgeving.

2.  Bezoek aan jouw woning / appartement
Nee, voor een eerste bezoek hoeft je echt niet extra te kuisen of snel alles op orde te zetten! We doorlopen samen met jou de woning en meten de ruimtes op. We stellen je de nodige vragen over de bouw en/of aankoop, de staat van het pand, enz. Verzamel indien mogelijk vooraf alle documenten waarover je beschikt, zoals bv. de plannen van de woning, een energieprestatiecertificaat, renovatie-info enz.

3. Marktonderzoek
Vervolgens combineren we de details en info van jouw woning met heel wat extra info. Hoeveel woningen staan er te koop in jouw buurt, wat is de gemiddelde grond/woningwaarde, bereikbaarheid, winkels/scholen in de nabijheid, hoe is de buurt de voorbije jaren geëvolueerd … Zowat alles dat een invloed heeft op de waarde van jouw woning/appartement nemen we onder de loep.

4. Bespreking van de schatting
Kort nadien komen we een tweede keer langs of nodigen we je uit bij ons op kantoor. We overlopen samen met jou de concrete schattingsprijs en de details/werkwijze van hoe we die waarde bepaald hebben.
 
De volgende stap … verkopen? Dat beslis jij uiteraard, zonder (tijds)druk of verplichting. Onze schatting is volledig vrijblijvend, en stelt jouw in staat om een goed geïnformeerde beslissing te maken!

Vraag vrijblijvend jouw schatting aan.


terug
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]