Foto 1/13
Foto 2/13
Foto 3/13
Foto 4/13
Foto 5/13
Foto 6/13
Foto 7/13
Foto 8/13
Foto 9/13
Foto 10/13
Foto 11/13
Foto 12/13
Foto 13/13

Omschrijving

Alleenstaande woning met vier slaapkamers op TOP locatie te Stene!

Alleenstaande woning met vier slaapkamers op TOP locatie te Stene!

Deze woning heeft de volgende indeling:

- De kelderverdieping heeft een totale oppervlakte van 164m² en is onderverdeeld in verschillende ruimtes. De grootste ruimte is de garage met schuifpoort. Daarnaast is er een verwarmingslokaal met chauffageketel. Twee bergingen waarvan één dient als wasplaats (met aansluiting voor wasmachine) en de andere als droge berging. Onder de woning zijn er nog twee kruipkelders die gebruikt worden als stockageruimte.

- De gelijkvloerse verdieping omvat de inkomhal met nis voor vestiairekast. Een lichtrijke woonkamer met eetplaats en zithoek met toegang tot het zonnig terras (met zonneluifel). De woning wordt verwarmd op aardgas (gedeeltelijk vloerverwarming en radiatoren) en een houtcassette. De keuken met granieten werkblad is volledig geïnstalleerd en bevat een oven, microgolf, dubbele spoelbak, vaatwas, inductiekookplaat, dampkap en koelkast. Badkamer bestaat uit een ligbad met douchefunctie, dubbele lavabo en ingemaakte kast. In de nachthal is er een afzonderlijk gastentoilet. Vier ruime en volwaardige slaapkamers waarvan twee slaapkamers voorzien zijn van een ingemaakt kast. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

- De eerste verdieping kan gebruikt worden als zolderruimte voor stockage.

Rondom de woning is er een zonnige tuin die perfect is onderhouden.
Regenwaterput van 6.000 liter aanwezig.

Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met ons kantoor voor een plaatsbezoek!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]