Foto 1/6
Foto 2/6
Foto 3/6
Foto 4/6
Foto 5/6
Foto 6/6

Omschrijving

Luxe HALFOPEN woning met garage en hoogwaardige afwerking in nieuwe verkaveling Duinen Oostende!

Het project Duinen Oostende is gesitueerd op één van Oostende's mooiste liggingen. Beschut gelegen net achter een duinengordel en de zee. De woning is momenteel aanbouw en luxe afwerkingsmaterialen kunnen nog gekozen worden inbegrepen in de verkoopprijs!

De woning is als volgt ingedeeld:

- Op het gelijkvloers omvat de woning een inkomhal met mogelijkheid tot ruime vestiaire, een apart toilet, traphal en een glazen deur die toegang geeft tot de woonkamer. De woonkamer geniet van de volledige breedte (9meter!) van de woning. De volledige geïnstalleerde maatkeuken met kookeiland biedt een zee van ruimte. Een volwaardige en ruime keuken met kolomkasten, lades, alle toestellen, keukeneiland, groot werkvlak en veel opbergruimte. De geïntegreerde garage met directe toegang tot de berging is zeer praktisch voor het stockeren van boodschappen. De grote tuin is georiënteerd naar
het zuidwesten waardoor u kan geniet van de hele dag en avond zon!

- Op de eerste verdieping vinden we twee grote slaapkamers, een apart toilet, ruime berging en een luxe badkamer (dubbele lavabomeubel, handdoekradiator, douche en ligbad) op maat. Bijkomend is er de master bedroom met open zicht en veel natuurlijk lichtinval voor zijn mooie glaspartijen.

Benieuwd om deze woning of het project te ontdekken? Vraag naar ons plannenboek alsook ons gedetailleerd lastenboek en ontdek onze topafwerking inbegrepen in de prijs. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]