Foto 1/13
Foto 2/13
Foto 3/13
Foto 4/13
Foto 5/13
Foto 6/13
Foto 7/13
Foto 8/13
Foto 9/13
Foto 10/13
Foto 11/13
Foto 12/13
Foto 13/13

Omschrijving

Statige Bel-étage met zonnige tuin in Mariakerke!

Op te frissen gezinswoning met garage in een aangename woonwijk.

Deze woning is als volgt ingedeeld:

- Op de gelijkvloerse verdieping is er een ruime garage met achterliggende wasplaats met voorraadruimte. Daarnaast is er nog een extra kamer waar de verwarmingsinstallatie (aardgas) aanwezig is. De ruime inkomhal (met mogelijkheid tot het maken van een vestiairekast) brengt u via de trap naar de eerste verdieping. De tuin achteraan de woning is zonnig georiënteerd en kan makkelijk bereikt worden via de garage. Regenwaterput van 3.000 liter.

- Op de eerste verdieping is er de ruime woonkamer met eetplaats en zithoek (L-vormig). Er is centrale verwarming op aardgas en een inbouwcassette. De keuken met spoelbak, keramische kookplaat, oven en dampkap sluit aan bij de eetplaats. Via de keuken is er toegang tot het terras. In de hal is er een toilet aanwezig.

- Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers. De badkamer met zitbad, lavabo, toilet en terras.

- De zolderverdieping is volledig geïsoleerd een heeft een oppervlakte van 28m² en kan bereikt worden via een zoldertrap.

Kom deze woning bezichtigen en maak vrijblijvend een afspraak met ons kantoor!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]