Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

Statige Bel-étage gelegen in een rustige woonwijk!

Knappe rijwoning met drie slaapkamers, tuin en garage gelegen in de wijk Stene.

Deze woning omvat:

- Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de grote garage (30m²) die doorloopt tot achteraan de woning. Aanpalend de garage is er achteraan de tuin. De tuin is fraai aangelegd met een bijhorend terras. In de garage is er aansluiting voor de wasmachine en droogkast. Tevens is er een waterontharder geïnstalleerd. In de inkomhal is er een afzonderlijke berging aanwezig.

- Op de eerste verdieping is er de lichtrijke woonkamer met aansluitend het zuidgericht terras (+ zonnewering) belegd in bankirai (kunststof). De woonkamer is belegd met parket en heeft een vrij uitzicht. De halfopen geïnstalleerde keuken is praktisch ingedeeld met vaatwas, koelkast, spoelbak, keramische kookplaat, dampkap en oven. In de hall is er een afzonderlijk toilet.

- Op de tweede verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers (beleg met laminaat). één slaapkamer is voorzien van ingemaakte kasten en elektrische rolluiken. De badkamer is vernieuwd in 2015 en heeft een lavabo, douchecel, handdoekverwarmer hangtoilet.

Dak is volledig vernieuwd en geïsoleerd in 2017!
Elektrische installatie conform het AREI!

Aarzel niet om deze aangename Bel-étage te komen bezichtigen en maak vrijblijvend een afspraak met ons kantoor!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]