Foto 1/13
Foto 2/13
Foto 3/13
Foto 4/13
Foto 5/13
Foto 6/13
Foto 7/13
Foto 8/13
Foto 9/13
Foto 10/13
Foto 11/13
Foto 12/13
Foto 13/13

Omschrijving

Alleenstaande villa gelegen aan de Tuinen van Stene

Exclusief gelegen woning in doodlopende straat en kindvriendelijke buurt te Stene!

Deze woning is als volgt ingedeeld:

- Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de ruime inkomhal. Ruime woonkamer belegd met parket en voorzien van open haard. Riante veranda met schuifraam dat uitgeeft op de Polderstreek van Oostende. De zuidgerichte oriëntatie van de veranda laat u toe te genieten van de late avondzon! De veranda sluit aan bij de geïnstalleerde keuken. De keuken bestaat uit een gasbekken, schouwdampkap, professionele oven (SMEG), onderbouw spoelbak en geïntegreerde vaatwas. De keuken wordt verlicht met dimmende spots. Op deze verdieping is er een extra bureau/ontspanningsruimte aanwezig. Afzonderlijk toilet in de veranda.

- Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers, telkens belegd met een eiken parket. Alle ramen zijn terug voorzien van rolluiken. Centrale nachthal belegd in kurk en met een afzonderlijk hangtoilet. De badkamer is ingericht met een groot ligbad, douchecel, lavabo en spiegelkast. Tevens is er aansluiting voor de wasmachine en droogkast.

- Op de zolderverdieping kunnen extra slaapkamers gemaakt worden. Deze heeft een oppervlakte van 51m².

De tuin is gelegen in het zuidwesten en geniet van een uitgestrekt zicht over de Polders van Oostende. Dit stuk achterliggend natuur maakt deel uit van het nieuw project 'De Tuinen van Oostende'.

Deze woning heeft maar liefst een perceeloppervlakte van 1.739m² en is enig in zijn aanbod.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om deze woning te bezichtigen.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]