Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Dit exclusieve eigendom is gelegen in een rustige buurt te Raversijde-Oostende en is de ideale instapklare gezinswoning met prachtige zon-georiënteerde tuin, zwembad, pool-house en garage. De ligging biedt de ideale combinatie van rust, nabijheid van shopping, scholen en openbaar vervoer. Ook de nabijheid van strand en duinen zijn een pluspunt.

Het bestaat uit een appartement met een netto woonoppervlakte van 209m² uitgevend op een tuin/bouwgrond van 366m² langsheen de Luchthavenstraat met een grote garage, oprit en inkom van bijkomend 55m². Het geheel is perfect georiënteerd en zowel de tuin als de terrassen genieten van een hele dag zon. De volledige woonst werd met medewerking van een binnenhuisarchitect professioneel gemoderniseerd met prachtige materialen.

Het omvat een inkomhal die toegang geeft tot de woonkamer, ruime bergkelder, keuken en toilet. De uitzonderlijke grote woonkamer (eiken parket) van 79m² heeft veel natuurlijk lichtinval, een haardvuur en biedt via de schuiframen mooie zichten op het terras, de tuin en het zwembad. De aparte keuken met eetruimte is 42m² ruim en zeer praktisch ingericht. Het maakt gebruikt van luxe materialen zoals Siemens toestellen, een granieten werkblad, 90cm inductiekookvlak met sierdampkap en een ingebouwde Amerikaanse koelkast. Zowel de woonkamer als keuken geven uit op het grote zonneterras in natuursteen (130m²!) en de tuin.

Op de eerste verdieping vinden we de nachthal met vele ingemaakte kasten, toilet en berging. Er is een master-bedroom met eigen design badkamer, prachtige inloopdouche, dubbel lavabomeubel met wandkranen en spiegelkast. Aansluitend een dressing met ingemaakte kasten. Deze verdieping biedt u tevens twee bijkomende ruime slaapkamers met een eigen badkamer met douche/badcombinatie, dubbele lavabo afgewerkt met authentieke zellige tegels. Overal in de woning zijn spotverlichting en design inbouwarmaturen gebruikt.

Wenst u deze uitzonderlijke eigendom te bezoeken? Contacteer ons voor meer informatie en een bezoek ter plaatse!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht