Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Instapklare penthouse op uitermate goede ligging nabij het Leopold Park, Alfons Pieterslaan & in het stadscentrum van Oostende! Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Instapklare, ruime penthouse gelegen in een recent gebouw (bouwjaar 2000) met 1 slaapkamer (76m²) bestaande uit een zeer lichtrijke & brede woonkamer. In 2015 werd er een klassevolle laminaat op de vloer geplaatst. Woonkamer voldoende ruim & heeft mogelijkheid om een grote eettafel te plaatsen & een ruim salon. Luxe leefkeuken voorzien van een granieten werkblad & alle toestellen (dampkap, keramische kookplaat, vaatwasser & combi-oven) van het kwalitatieve merk Zanussi. Uiterst breed terras van 7m60 die zich over de volledig breedte van het appartementsgebouw uitstrekt. Grote & ruime badkamer voorzien met een ligbad, aansluiting wasmachine & dubbele wastafel. Apart toilet aanwezig. Elektrische boiler werd reeds hernieuwd. Zeer ruime slaapkamer van 5m breed aanwezig voorzien van grote schuiframen die toegang verlenen tot het zonnig terras aan de achterzijde.

Stijlvolle, recente & nette residentie met aanwezigheid van een gemeenschappelijk vuilnislokaal & een gemeenschappelijke fietsenberging (toegankelijk via de straatzijde). Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht