Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

Luxueus gerenoveerde woning met tuin in het centrum van Oostende

Deze gerenoveerde woning is een absolute buitenkans: in elke leefruimte is er zeer veel natuurlijke lichtinval vanwege de grote raampartijen, er is een ruime zonnige tuin aanwezig, vier ruime slaapkamers en twee prachtige badkamers. Hier kan men genieten van een stijlvolle en luxueuze afwerking!
De bewoonbare oppervlakte van deze prachtige woning is 224 m².

De centrale ligging van de woning is een absolute troef: de autosnelweg bevindt zich vlakbij en het station, de winkels, bushalte, ... bevinden zich allen op wandelafstand.

Het pand werd in 2018 gestript, volledig gerenoveerd en tot in de details afgewerkt volgens de nieuwste technieken inclusief hogerendementsbeglazing, nieuwe leidingen, parket, draai- en keepramen, ventilatiesysteem (D systeem), sierradiatoren etc.

Wanneer men de woning binnenwandelt komt men binnen in de prachtige inkomhal. Vervolgens bereikt men de ruime woonkamer met open zicht over de volledige tuin. Via een designtrap bereikt men vervolgens de benedenverdieping met de luxueuze open keuken (volledig ingericht met AEG en Novy toestellen) van waaruit men rechtstreeks het terras met aansluitend de tuin kan bereiken. Ook vanuit de keuken heeft men dus een prachtig open zicht. Op de benedenverdieping treft men eveneens de bijkeuken (d.i. een grote bergingsruimte met meer dan voldoende opslagplaats), een apart toilet, twee bergingen en aan de achterzijde nog een grote leefruimte dewelke men kan inrichten naar keuze: hobbykamer, extra slaapkamer, logeerkamer, speelkamer, dressing...

Op de eerste verdieping treft men twee slaapkamers (12 m² en 15 m²) (beide distributievoorziening) en een prachtig afgewerkte badkamer met twee wastafels, een handdoekradiator, hangtoilet en een inloopdouche.

De tweede verdieping bestaat eveneens uit twee slaapkamers (14 m² en 17 m²) (beide distributievoorziening) en een badkamer met inloopdouche, twee wastafels en een hangtoilet.

Verwarming en warm water in de woning op aardgas (condensatieketel aanwezig).
Overal superisolerende beglazing.
Overal parket m.u.v. de keuken en badkamers (designtegels).
Doorheen de woning zijn er ruim voldoende stopcontacten, schakelaars, lichtpunten en multimedia aansluitingen voorzien.

Laat u verleiden door de luxueuze afwerking, de prachtige lichtinval en de grote leefruimtes van deze woning. Dit uniek project werd verwezenlijkt door Dapa Construct. Download de plannenbundel op onze website voor alle info!

Contacteer ons nu voor een rondleiding tijdens de kijkdag op afspraak op zaterdag 15/09 tussen 10u00 en 12u30!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]