Foto 1/16
Foto 2/16
Foto 3/16
Foto 4/16
Foto 5/16
Foto 6/16
Foto 7/16
Foto 8/16
Foto 9/16
Foto 10/16
Foto 11/16
Foto 12/16
Foto 13/16
Foto 14/16
Foto 15/16
Foto 16/16

Omschrijving

Exclusieve nieuwbouwvilla met groene vergezichten!

Deze recent gebouwde villa, met zongerichte onderhouden tuin en terrassen, geniet van schitterende open zichten op het groen.

Deze hedendaagse woning met industriële look is afgewerkt met hedendaagse topmaterialen.

Deze topper met moderne look is als volgt ingedeeld:

Via de voordeur komen we binnen in de hal met gastentoilet, verder gaan we naar het woongedeelte bestaande uit de woonkamer met hoog plafond en een volledig ingerichte open keuken van topkwaliteit met alle toestellen ingebouwd (AEG), deze komen uit op het prachtig terras in blauwsteen met de zonnige tuin met open zicht op de velden. Via een weggewerkte deur in de keuken kunnen we de bijkeuken met wasplaats bereiken. Verder op het gelijkvloers is er nog een slaapkamer met dressing en een zeer ruime badkamer met ligbad, lavabomeubel, inloopdouche en toilet.

Op de eerste verdieping kunnen we een grote ruimte terugvinden als loft ingericht met slaapgelegenheid, een eigen badkamer met douche en een apart toilet. Deze ruimte kan makkelijk omgevormd worden tot 2 ruime slaapkamers. Er is tevens een bureauruimte op het verdiep.

Naast de woning ligt de oprit tot de garage, ook voor de woning kunnen er twee auto's op eigen perceel geplaatst worden.

Kosten noch moeite werden gespaard bij de keuze van de materialen: topkeuken, vloerverwarming, schitterende korrelvloer, terras in blauwsteen,...

Contacteer ons nu voor een rondleiding.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]