Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Dit duplexappartement, met een bewoonbare oppervlakte van ruim 115m² en meer dan 46m² terrassen, is een unicum in zijn omgeving. Op deze ligging, op slechts enkele stappen van de Koninklijke Villa en de Albert I Promenade (Zeedijk), woon je op één van Oostende's meest begeerlijke plekken. Ook het Casino Kursaal, restaurants in shopping zijn in de onmiddellijke omgeving. Het appartement op de eerste en tweede verdieping is afgewerkt met klassevolle materialen en is volledig instapklaar. Op het gelijkvloers is een ruime fietsenberging en de mogelijkheid tot aankoop van een autostandplaats. Tevens is een ruime extra berging op het gelijkvloers inbegrepen. Individuele verwarming op aardgas. Alle ramen in strakke aluminium profielen met superisolerende beglazing.

Op de eerste verdieping bevinden zich de inkomhal met ingemaakte vestiairekast, berging met aansluiting wasmachine en droogkast, toilet, ruime woonkamer vooraan en de eetplaats met luxueuze maatkeuken achteraan die via de schuiframen uitgeeft op het terras van ruime 39m² met extra bergkast! Het geheel geniet van veel natuurlijk lichtinval en een zeer aangenaam woongevoel. De luxe maatkeuken werd ontworpen als leefkeuken met veel kastruimte, design wit composiet werkblad, Siemens toestellen en afgewerkt met een ingewerkte Venduro afzuiging met afstandsbediening. Aan beide kanten van de keuken zijn kasten voorzien. De afwerking is compleet met eikenhouten parket, ingemaakte kasten, overal spotverlichting en multimedia aansluiting (incl.. in de slaapkamers).

Op de duplexverdieping bevinden zich twee slaapkamers uitgevend op een bijkomend terras met bergruimte, een badkamer met vlakke inloopdouche en regensproeier, dubbel badkamermeubel op maat met spiegelkast en onderkast en een handdoekradiator.

Vraag uw bezoek ter plaatse!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht