Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

Penthouse-appartement met prachtige terrassen vlakbij strand en zeedijk!

Luxe gerenoveerd en uiterst kwalitatief afgewerkt 2-slaapkamerappartement, gelegen om de hoek van het beste stuk Zeedijk van de Albert 1 Promenade te Oostende! Perfecte locatie om uw ideale vakantie aan zee door te brengen! Tevens is het pand zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zalig ruim terras volledig nieuw aangelegd in bankirai met prachtig open zicht.

Het appartement heeft een complete make - over ondergaan. De woonkamer geniet van een kwaliteitsvolle parket die zich over het ganse appartement uitstrekt en een prachtige tegelvloer in de natte ruimtes (keuken, badkamer, toilet), de woonkamer geeft via het nieuw schuifraam uit op het prachtig terras. Luxe maatkeuken voorzien van Siemens toestellen (combi-oven, keramische kookplaat, telescopische dampkap, koelkast met diepvriesvakje, vaatwas). Ingemaakte kasten met voldoende pottenlades zijn aanwezig. De luxe badkamer is betegeld tot aan het plafond met een prachtige, moderne faience. Inloopdouche voorzien in dezelfde materialen. Handdoekdroger aanwezig. 2 slaapkamers in parket achteraan uitgevende op een nieuw betegelde terras . Apart toilet met ingemaakte maatkast en een berging met aparte boiler en aansluiting wasmachine, alsook een privatieve kelderberging. De ramen werden doorheen het volledige appartement vernieuwd in PVC ramen met super-isolerende beglazing.

Vraag nu vrijblijvend uw bezoekje aan en kom wegdromen op het unieke terras!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]