Foto 1/13
Foto 2/13
Foto 3/13
Foto 4/13
Foto 5/13
Foto 6/13
Foto 7/13
Foto 8/13
Foto 9/13
Foto 10/13
Foto 11/13
Foto 12/13
Foto 13/13

Omschrijving

Penthouse-appartement met prachtige terrassen vlakbij strand en zeedijk!

Zeldzaam aanbod van een penthouse-appartement met twee slaapkamers op een topligging in Oostende!
Dit penthouse appartement ligt om de hoek van het beste en meest gegeerde gedeelte van de Albert I-Promenade te Oostende. Winkels, restaurants, het station en uitwaaien op de zeedijk op wandelafstand.

Het appartement is gelegen in een kleinschalig gebouw met slechts één appartement per verdieping. Rust is dus absoluut verzekerd.

Het is ingedeeld in een ruime lichtrijke woonkamer met prachtig zicht op het zongerichte terras, en aansluitend de aparte keuken met mogelijkheid tot het maken van een open keuken. Vervolgens bereikt men via de hal het apart toilet met wastafel, en een aparte ruime badkamer met ligbad en wastafel. De twee ruime slaapkamers (beiden geschikt voor een tweepersoonsbed) bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw met aansluitend het tweede terras.
Ten slotte is er nog een aparte berging aanwezig.

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 77 m² en een prachtig penthouse terras van 18 m².

Het is te moderniseren en biedt enorm veel mogelijkheden om te genieten van een zonovergoten penthouse op een topligging hartje Oostende.

Individuele kelderberging inbegrepen in de prijs. Lift aanwezig in het gebouw tot de verdieping van het appartement.

Dit pand kan zowel dienen voor hoofdverblijf, tweede verblijf of investering aan de kust. Verlaagde registratie in bepaalde gevallen mogelijk!

Ter info: de laatste twee foto's in deze advertentie zijn twee simulatie-foto's van hoe het penthouse terras er aan de voorkant zou kunnen uitzien met nieuwe bankirai!

Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende informatie en een bezoek ter plaatse aan dit prachtig pand!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]