Foto 1/9
Foto 2/9
Foto 3/9
Foto 4/9
Foto 5/9
Foto 6/9
Foto 7/9
Foto 8/9
Foto 9/9

Omschrijving

Zeer ruim appartement met terras met zeezicht!

Zeer ruim en instapklaar appartement gelegen aan de Zeedijk te Raversijde-Oostende, op 200m van 50 ha groot natuurpark, het prins Karel domein! en de Duinen!

1 van de weinige plaatsen in Oostende waar het GRATIS parkeren is!!

Dit appartement werd recentelijk volledig vernieuwd van a tot z, zowel het appartement zelf als het gehele gebouw (gevel, dak, leidingen, verwarming, elektriciteit,...)

Dit zeer ruim appartement bestaat uit een gigantische woonkamer van maar liefst 60m² met terras aan de voorkant met prachtig zeezicht, aparte grote leefkeuken, volledig ingericht met alle toestellen, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met badkamer voorzien van ligbad, lavabomeubel en toilet, een tweede badkamer met douche en lavabomeubel en tot slot nog een apart gastentoilet!

Zuinige verwarming op aardgas via condenserende ketel.

Dit appartement heeft verschillende mogelijkheden aangezien er 2 ingangen zijn kan er een bepaald gedeelte met een slaapkamer, de badkamer met douche en het apart toilet afgesloten worden van het ander gedeelte wat leuke mogelijkheden biedt naar gasten toe.

Uitermate geschikt voor een vrij beroep!

Gelegen aan het strand van Raversijde dichtbij openbaar vervoer en het fietspad langs de Duinenweg.

Bent u op zoek naar ruimtegevoel aan de zee dan is dit de ideale gelegenheid voor u!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]