Foto 1/17
Foto 2/17
Foto 3/17
Foto 4/17
Foto 5/17
Foto 6/17
Foto 7/17
Foto 8/17
Foto 9/17
Foto 10/17
Foto 11/17
Foto 12/17
Foto 13/17
Foto 14/17
Foto 15/17
Foto 16/17
Foto 17/17

Omschrijving

Ruim woonappartement met terras en zicht op het Leopoldpark!

Uiterst ruim woonappartement (108m²) gelegen op de tweede verdieping in het stadscentrum van Oostende! Vooraan geniet het appartement een mooi open groen zicht op het Leopoldpark te Oostende. Zeer gunstig gelegen in de nabijheid van het mooiste stuk van de Albert I Promenade, het casino en het Marie-Joséplein. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Prachtig afgewerkt 2-slaapkamerappartement bestaande uit een ruime en riante woonkamer! De leefruimte, die van een prachtig open en groen zicht geniet, is voorzien van een goed onderhouden parketvloer. Gezellig terras voorzien aan de voorzijde. Open, afzonderlijke keuken voorzien van alle toestellen (dampkap, koelkast, vriezer, oven, dubbele spoelbak en kookplaat). Berging aanwezig aansluitend aan de keuken. Imposante inkomhal met glazen toegangsdeur naar de woonkamer. Gastentoilet aanwezig met handwas. Achteraan het gebouw bevinden zich twee ruime slaapkamers, die alletwee toegang verlenen tot het ruim en zonovergoten terras. Het terras aan de achterzijde strekt zich uit over de ganse breedte van het gebouw, ook is het terras voldoende diep. Badkamer voorzien van een ligbad met douchefunctie, lavabomeubel en toilet.

Appartement gelegen in een goed onderhouden en wel beheerde residentie.

Privatieve kelderberging inbegrepen!

Aarzel niet om dit appartement te bezoeken en vraag vandaag uw bezoek ter plaatse aan.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]