Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

Gerenoveerd appartement met twee slaapkamers met zicht op het Leopoldpark!

Ruim gerenoveerd appartement op de zesde verdieping met volwaardige slaapkamers.

Dit appartement is als volgt ingedeeld: ruime inkomhal dat onmiddellijk aansluit met de woonkamer. De woonkamer, belegd met parket bestaat uit de zit- en eethoek. Vanuit de woonkamer is er zijdelings zicht op het Leopoldpark. De keuken is volledig geïnstalleerd van een gasbekken met dampkap, oven, spoelbak, microgolf, stoomoven, koelkast en diepvries. Aansluitend de keuken is er een terrasje aan de voorzijde van het gebouw. In de hal is er een afzonderlijk toilet, een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Vestiaireruimte is er tevens aanwezig. De badkamer is hedendaags gerenoveerd en voorzien van een handdoekradiator, inloopdouche, lavabo met spiegel- en onderkasten. De twee ruime en volwaardige slaapkamers liggen achteraan het gebouw. één slaapkamer geniet van de toegang tot een zonnig terras.

Uitstekend gelegen nabij de Zeedijk, Leopoldpark, winkels en openbaar vervoer.

Privatieve kelderberging inbegrepen.
Vuilnisberging aanwezig in het gebouw.

Interesse in een bezoek? Aarzel dan niet om ons kantoor te contacteren voor een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]