Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

Prachtig appartement in het centrum van Oostende

Dit prachtig gerenoveerd appartement bevindt zich op de zesde (bovenste) verdieping in de Residentie Mandarin in het centrum van Oostende, Van Iseghemlaan 147/149.
Gebouw bevindt zich in goede staat, lift is conform - dakisolatie in orde.

Men bereikt het appartement via de lift of trap.

Vervolgens wandelt men binnen in de inkomhal. De woonkamer aan de voorzijde van het appartement is bevloerd met parkettegel. Men kan genieten van een lichtrijke leefruimte gezien de zeer grote raampartijen (2tal jaar geleden volledig vernieuwd) met spiegelglas. De open keuken is volledig ingericht met toestellen van het merk AEG en Beko (koelkast, aparte diepvriezer, oven en magnetron, vaatwas, inductie kookplaat, dampkap). Aansluitend aan de keuken is er een berging van 1,5 m² waar men de ketel kan terugvinden die voorziet voor water en verwarming in het appartement.
Vervolgens is er de badkamer met een ligbad (met douchemogelijkheid), een wastafel met lavabomeubel, spiegelkast en twee kolomkasten. Apart toilet aanwezig.
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de grote slaapkamer. Men kan deze slaapkamer gemakkelijk omvormen tot twee aparte slaapkamers. Dit was oorspronkelijk ook zo voorzien volgens plan, maar huidige eigenaars hebben dit gewijzigd.

Individuele kelderberging inbegrepen.

Dit appartement is geschikt als zowel als investering, tweede verblijf of hoofdverblijf.

Aarzel niet ons te contacteren voor een bezoek aan dit prachtig appartement!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]