Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

OPENDEURWEEKEND OP ZATERDAG 27 EN ZONDAG 28 OKTOBER TELKENS VAN 13 UUR TOT 17 UUR!

Lichtrijk leefappartement op de tweede verdieping op uitzonderlijke ligging in Oostende!

Deze te bouwen nieuwbouwresidentie bestaat uit achttien appartementen per villa. De Urban Villa’s kregen de namen Villa Sirocco, Villa Marin en Villa Gregale. Op het ondergronds niveau bevinden er zich autostaanplaatsen, garages, bergingen en een gemakkelijke fietsenberging.

Dit appartement heeft de volgende indeling: Inkomhal met mogelijkheid tot plaatsen van vestiairekast, technische berging en toilet. Badkamer met ligbad of douche en dubbele lavabo met spiegel en onderkast. Twee volwaardige slaapkamers belegd met laminaat. Ruime en lichtrijke woonkamer met schuifraam naar het leefterras van 9.5m²! Het ruim zonneterras biedt u de ganse namiddag en avond maximale zon! Open geïnstalleerde keuken met vaatwas, dampkap, kookplaat, spoelbak en combi microgolf oven.

Mogelijkheid tot het aankopen van ondergrondse garageboxen, autostaanplaatsen, bovengrondse autostaanplaatsen en bergingen.

Benieuwd om dit project te ontdekken? Maak snel een afspraak bij ons op kantoor en bezoek het modelappartement!

Op wandelafstand van shopping, restaurants, supermarkt en openbaar vervoer. Ook de Zeedijk en het strand liggen slechts op enkele minuten wandelen.

KOM HET MODELAPPARTEMENT BEZICHTIGEN OP HET OPENDEURWEEKEND OP ZATERDAG 27 EN ZONDAG 28 OKTOBER TELKENS VAN 13 UUR TOT 17 UUR!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]