Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Instapklaar & uiterst ruim 1-slaapkamerappartement goed en rustig gesitueerd in het stadscentrum in de nabijheid van openbaar vervoer, het strand & het zwembad van Oostende!

Zeer recent appartement met als eyecatcher een prachtig open leefkeuken! De woonkamer werd gezellig aangekleed met een duurzaam laminaat en uiteraard met de zeer luxueus ingerichte keuken bestaande uit een keramisch kookplaat, combi-oven, dampkap, spoelbak, vaatwasser & koelkast. De keuken is voorzien met een eiland & heel wat ingemaakte kasten. Verder verleent de woonkamer toegang tot het terras aan de voorzijde. Tevens is er een ruime badkamer voorzien met een douche, hangtoilet en spiegelkast. Verderop werd er een extra slaaphoek gecreëerd die voorzien is van ingemaakte kasten. Volwaardige slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het zonnig terras aan de achterzijde. Het kwalitatief laminaat loopt overal door. Mogelijkheid tot aankoop meubilair.

Recente & nette residentie met een gemeenschappelijke fietsenberging. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht