Welkom op de website van Acta Vastgoed!

U bent aan het juiste adres voor al uw vastgoednoden, gaande van verhuur, verkoop, beheer tot unieke nieuwbouwprojecten!

Bent U op zoek naar een geschikte woning of tweede verblijf? Klik dan snel door naar onze te huur, te koop en nieuwbouwpagina's en ontdek ons aanbod!

Heeft U zelf een te verhuren en/of te verkopen huis, appartement of grond? Had u graag gratis advies omtrent de waarde en eventuele commercialisatie van uw pand? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende gesprek. Klik op 'U verkoopt?' en overtuig uzelf!

Naast de klassieke makelaarsactiviteiten zijn we steeds op zoek naar goede liggingen voor het realiseren van nieuwbouwprojecten, zowel in eigen beheer als voor externe promotors met wie we regelmatig samenwerken. Heeft uw eigendom potentieel dan kan u steeds bij ons terecht voor een verkennend gesprek. We geven u een correcte analyse van de waarde, handelen concreet en correct zodat u snel uw eigendom kan valoriseren.

Bezoek ons kantoor te Oostende voor een kennismaking!

Met vriendelijke groeten,

Het Acta Vastgoed team

 

 
 

 

Leopold I - Plein 9 - 8400 Oostende
Tel:  059 80 00 04
Fax: 059 80 14 04
E-mail: info@actavastgoed.be

In de kijker
Aangenaam appartement met subliem zeezicht te Westende! Dit appartement gelegen aan de Koning Ridderdijk heeft een uitmuntende ligging nabij...Kwalitatieve 2-slaapkamerappartementen te koop met een centrale ligging! Dit gebouw is gelegen op de hoek van de Mariakerkelaan – Kroonlaan ...
Copyright WHISE nv © 2014 - All rights reserved